ALDE Alba și-a desemnat candidații pentru fotoliul de primar al localităților Abrud, Lupșa și Bistra

candidati alde 5Joi, 3 februarie 2016, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de co-președintele ALDE ALBA, Ioan Uțiu, organizația ALDE ALBA şi-a anunţat candidaţii pentru fotoliul de primar pentru alegerile locale din luna iunie, în trei localităţi.

Astfel, la Abrud ALDE „sparge barierele” dovedind că „nu numai promite ci şi face” cu candidatura Cameliei Oneț, director la Scoala Generală Avram Iancu din Abrud. Camelia Oneț este absolventă a Facultăţii de Teologie „Andrei Şaguna” din Sibiu, masterand în Comunicare Instituţională şi Management Educaţional. De asemenea a fost și consilier local PNL din 2012. Îmi este destul că ştiu că pot şi… pot să schimb imaginea oraşului este mesajul Cameliei Oneț pentru abrudeni.

Pentru Primăria comunei Lupşa,din partea ALDE va candida Radu Penciu,un tânăr întreprinzător local. Are 34 de ani şi este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice, Universitatea de Vest Timişoara, este căsătorit şi are trei copii. Am  încercat să fac o legătură între toţi tinerii din comună,cei care vor să rămână aici şi să mergem mai departe”, a spus Radu Penciu. Acesta se bucură de sprijinul unei organizaţii tinere, membrii acesteia având între 18 şi 34 de ani.

La Bistra, ALDE aruncă în lupta electorală pe Sorin Muntea,un tânăr întreprinzător care „trăieşte pe principiul liberalismului” şi are o afacere proprie: „o afacere îndreptată spre viitorul Munţilor Apuseni”, respectiv o mică fermă pe care o consideră de viitor. Vreau să duc speranţa la Bistra şi încrederea în oameni că pot să facă mai multe”, spune Sorin Muntea.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*