Albastrul a bătut roșul. Sau cum facebook-ul l-a învins pe Ponta. Analiză a liderilor PSD Alba, după eșecul de la prezidențiale

psdPrezidențiale au trecut, iar noul președinte al României a fost ales de peste 6 milioane de români care au mers la vot. Ceea ce este interesant sau mai bine zis de luat în considerare, în momentul de față, este faptul că roșul a fost doborât de albastru. Și aici nu facem referire la culoarea albastră a ACL-ului, ci la albastrul Facebook-ului. Prezenți joi, într-o conferință de presă desfășurată la sediul PSD din Alba Iulia, liderii județeni și locali s-au arătat învinși de rețelele de socializare, respectiv de Zuckerberg și al lui Facebook.

Campania pe internet a fost un lucru important, iar noi nu am făcut bine acest lucru.”, a spus Ioan Florea, prim-vicepreședintele PSD Alba.

„Comunicarea pe facebook a fost factorul principal în campania pentru alegerile prezidențiale. Sunt realități de care PSD-ul trebuia și trebuie să țină cont.”, a declarat Dorin Sandea.

„Partea cu facebook-ul este valabilă și în zona munților Apuseni, dar nu putem spune că nu au fost și alte greșeli.”, a spus Ioan Dîrzu, președintele PSD Alba.

Totodată, liderii PSD le-au mulțumit alegătorilor lui Victor Ponta din județul Alba și colegilor pentru munca de care au dat dovadă în timpul campaniei. „Echipa a funcționat perfect!”, a spus Dîrzu.

La concluzia că echipa lui Klaus Iohannis a „dominat” în mediul online, au ajuns și liderii PLR Alba. Vezi materialul AICI.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29599 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*