Albaiulianul Cornel George Comșa, invitatul jurnalistului Silviu Mănăstire, la „Dosar de politician.” Emisiunea este programată astăzi, 13 mai, de la ora 21.00

Luni, 13 mai 2019, începând cu ora 21.00 și până la ora 23.00, albaiulianul Cornel George Comșa se va afla în studioul B1 TV, în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, moderată de jurnalistul Silviu Mănăstire. În platou se vor mai afla Mihai Fifor (PSD), Corneliu Bichineț (PMP), Lucian Bode (PNL), precum și ziaristul Dan Bucura.

Vă reamintim faptul că domnul Cornel George Comșa ocupă prima poziție pe lista Partidului Social Democrat Independent la alegerile europarlamentare din acest an. Are în spate o experiență profesională care l-a dus în peste 50 de țări, dar și studii de specialitate temeinice – științe politice, relații internaționale și integrare europeană. Îl recomandă excelenta cunoaștere a relațiilor internaționale, dovedită în calitate de consilier al Casei Regale sau al Primului Ministru, dar și în Comisia pentru Afaceri Externe din Camera Deputaților. Are 42 de ani, este născut în inima țării, la Alba Iulia, este căsătorit și are doi copii.

 

(publicitate electorală)

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24181 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*