Alba: Mamă și fiică, bătute de „ginerică”. Agresorul s-a ales cu ordin de protecție

UPDATE: Poliţiştii din Cîmpeni l-au reţinut pe bărbat iar în cursul zilei de 22 martie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Poliţiştii din Cîmpeni au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de un bărbat care şi-a agresat concubina şi pe mama acesteia. Poliţia reaminteşte faptul că nerespectarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu constituie infracțiune.

La data de 20 martie 2019, în urma unui apel prin 112, poliţiştii de ordine publică din Cîmpeni s-au deplasat la locuinţa unui femei din oraş care a sesizat că a fost victima unei agresiuni.  Un bărbat de 25 de ani a agresat-o pe concubina sa şi pe mama acesteia, provocându-le leziuni la nivelul feţei. Victimele agresiunii au fost transportate la spital şi au primit îngrijiri medicale, fără să rămână internate.

Faţă de agresor a fost întocmit dosar penal, pentru violenţă în familie şi au emis, pe numele său, un ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind obligat să nu se apropie de victimele sale.

Poliţia reaminteşte faptul că nerespectarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu constituie infracțiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an, în conformitate cu prevederile art. 32 din Legea 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, cu modificările ulterioare. De la intrarea în vigoare a Ordinul ministrului afacerilor interne și al ministrului muncii și justiției sociale nr. 146/2578/2018 privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică de către polițiști, în judeţul Alba au fost emise 33 de ordine de protecţie provizorii.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19551 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*