Alba Iulia:Sunteți așteptați la “Craciunu’ din 21”. Peste 1000 de cadouri pentru micuți și alte surprize. Până atunci, în Parcul Sărbătorilor de Iarnă, răsună colindele

parcul sarbatorilor de iarna 47La început o pură întâmplare, iar mai apoi devenit o adevărată sărbătoare, “Craciunu’ din 21” este momentul în care ne pregătim să-l primim pe Moș și spiridușii încărcați de cadouri. Până la evenimentul din 21 decembrie 2016, frumoasa poveste a Crăciunului va fi cântată, seară de seară, într-o serie de mini concerte de colinde. Astfel, între 14 și 21 decembrie, de la ora 19.00, albaiulienii și turiștii vor fi colindați de elevi de la Seminarul Teologic, copiii de la Așezământul “Sfântul Vasile”, Grupul Primavera, ansamblul Muguri de Tezaur și Leontina Fărcaș, dar si de cei de la Liceul de Arte “Regina Maria”. Vor fi alte două seri speciale cu colinde din zona Munților Apuseni, dar si un spectacol de animație pentru copii, “Crăciun si colindă”.

Miercuri, la “Crăciunu’ din 21”, de la 6 seara, Moș Crăciun, Doamna Crăciun, soldăței, fulgi, clopoței și alte personaje de la Famous Art, se vor întâlni în Piața Cetății cu copiii. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Pentru că Moșul nu vine degeaba, aduce cu el 1000 de cadouri pentru micii albaiulieni cuminți și….alte surprize pentru părinți.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18453 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*