Alba Iulia: Un bărbat a fost prins în flagrant în timp ce fura bunuri dintr-un magazin alimentar. A fost arestat pentru 30 de zile

retinutUpdate: La data de 9 februarie, P.D.A., bărbatul în vârstă de 33 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, ce a fost prins în flagrant de poliţiştii de ordine publică din Alba Iulia în timp ce încerca să sustragă bunuri dintr-un magazin alimentar, a fost prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a dispus faţă de P.D.A. arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.  

Polițiștii de ordine publică din Alba Iulia l-au prins în flagrant, în noaptea de 7 spre 8 februarie, pe un bărbat din Turda în timp ce sustrăgea bunuri dintr-un magazin situat pe b-dul Revoluției. În fapt, în urma unui apel prin 112 prin care un cetăţean reclama faptul că a auzit zgomot la parterul blocului în care locuieşte, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-au deplasat imediat la faţa locului şi au observat că geamul ușii de acces în magazinul alimentar este spart. Polițiștii au trecut la efectuarea de cercetări, împrejurare în care, într-o încăpere alăturată, aparţinând magazinului, a fost depistat P.D.A., de 33 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj. Asupra sa au fost găsite mai multe pachete de țigări și sticle cu băutură, bunuri în valoare de circa 1.300 de lei. Față de P.D.A., care este cercetat sub control judiciar şi în alt dosar prind fapte de furt din societăţi comerciale, comise în cursul lunii ianuarie 2015, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de luni, 9 februarie 2015, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Despre Redacția ProAlba 30258 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*