Alba Iulia: Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o lopată. Agresorul riscă dosar penal

jandarmerieUn echipaj de jandarmerie a intervenit sâmbătă, 20 aprilie, pentru aplanarea unui conflict între doi bărbaţi. Unul dintre aceştia a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar agresorul riscă dosar penal.

Scandalul a fost semnalat în jurul orei 17.00, prin apel la 112, pe strada Mureşului din cartierul Bărăbanţ. Jandarmii au identificat mai multe persoane, una dintre acestea prezentând o plagă deschisă la nivelul capului. În aceste condiţii, a fost solicitată prezenţa unui echipaj SMURD, iar până la sosirea acestuia victimei i-a fost acordat primul ajutor medical. Totodată, s-a acţionat pentru depistarea agresorului, acesta fiind găsit în scurt timp. Din verificările întreprinse la faţa locului s-a stabilit că este vorba de un conflict spontan, apărut în momentul în care P.C. (37 de ani), din Slobozia, judeţul Ilfov a intrat în gospodăria lui C.G. (46 de ani) şi i-a solicitat înapoierea unor bunuri. Pe fondul refuzului celui din urmă, a urmat un episod de violenţă fizică pe timpul căruia P.C. a fost lovit de mai multe ori cu o lopată în zona capului.

Pe numele lui C.G. (46 de ani), domiciliat in Alba Iulia, au fost efectuate actele premergătoare începerii urmăririi penale, urmând ca poliţia să continue cercetările în acest caz şi, în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale, să facă încadrarea juridică a faptei.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23689 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*