Alba Iulia: Tineri suspectați de consum de droguri, FILMAȚI în Parcul Unirii. Vezi imaginile!

Vineri, 4 mai 2018, în jurul orei 19.00, o patrulă a Poliției Locale din Alba Iulia, care se afla în Parcul Unirii, a observat, pe o bancă, doi tineri care aveau un comportament cel puțin bizar. Unul dintre ei era aproape inconștient iar celalalt abia putea să articuleze câteva cuvinte.

În timp ce polițiștii încercau să afle ce se întâmplă, tânărul care părea mai „vioi” a luat din buzunarul prietenului său câteva pliculețe, cel puțin suspecte, pe care a încercat să și le strecoare în buzunar. Gestul său a fost observat însă de polițiștii locali.

În scurt timp, la fața locului, au ajuns și reprezentanți ai poliției și jandarmeriei, precum și o mașină a Serviciului de Ambulanță. Personalul medical a monitorizat starea de sănătate a băiatului care se afla într-o stare mai gravă. În tot acest timp, amicul său a vrut să plece, a devenit agitat, motiv pentru care oamenii legii au fost nevoiți să îi pună cătușele.

Cei doi tineri, ambii majori, unul din Vințu de Jos iar celălalt din Alba Iulia, au refuzat să fie transportați la spital dar au fost duși, pentru identificare, la sediul IPJ Alba.

Cazul se află acum în atenția ofițerilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia. Conținutul plicurilor găsite asupra tinerilor urmează să fie expertizat la un laborator specializat pentru a se stabili dacă este vorba despre substanțe interzise. Se pare că cei doi tineri nu sunt la prima faptă de acest fel.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21515 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*