Alba Iulia: Sporturile urbane, un mod de viata liber

Sporturile urbane sunt prezente, mai mult sau mai putin, in toate orasele despre care se poate spune ca au intrat cat de cat in secolul XXI. Skating-ul, rollerblading-ul si bikeing-ul fac parte din aceste sporturi, iar adeptii si practicantii lor sunt in general tineri indrazneti, cu atitudine, care au dezvoltat prin asta un mod liber de viata.

Se poate spune ca sportul si atitudinea pozitiva, intr-o comunitate, sunt doi factori care pot imbunatati viziunea, legatura si respectul intre oameni.

Din dorinta de a promova aceste lucruri care fac o comunitate mai buna s-a infiintat crew-ul HMC.
HMC este un team de tineri din mai multe orase cum ar fi Orastie, Sibiu, Deva, Timisoara, Arad sau Alba Iulia care promoveaza sporturile urbane, respectiv skate, bike si role. Deoarece „riderii” au nevoie si de un mic stimulent muzical, langa ei se alfa si (DJ) Sorenson.

De curand, ei au primit in team-ul lor un membru din Alba Iulia care a devenit mezinul crew-ului. Este vorba despre Florian Iancu zis Flo, in varsta de 14 ani, care se da pe skateboard de 2 – 3 ani, iar acum este in lupta cu examenele de intrare la liceu.

„Este uimitor cat de bine a evoluat avand in vedere ca nu a avut de la cine sa invete, iar locurile de skate nefiind tocmai bune, ca sa nu mai vorbim ca nu exista un skatepark” au precizat cei din HMC.

Mai multe despre acest crew puteti gasi pe pagina de facebook: http://www.facebook.com/hdmcrew

smo маркетинганонимайзер вконтакте для игр

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17087 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*