Alba Iulia: Se caută 500 de voluntari pentru cel mai mare spectacol de operă montat vreodată în aer liber în România: AIDA de Verdi. Înscrie-te

Mircea Trifu

aida-de-verdiPe 21 iunie, la Alba Iulia se va monta în premieră în România, în aer liber, spectacolul de operă AIDA de Verdi, un spectacol creat pentru albaiulieni în care sunt chemaţi să participe albaiulienii. Actul II al operei conţine tabloul „Marşului Triumfal” în care cei care doresc pot fi parte din „marea armată egipteană pornită la luptă împotriva etiopienilor”.

Alba Iulia contează pe 500 de voluntari pentru cel mai grandios spectacol de operă montat vreodată în aer liber în România: AIDA de Verdi în Latura de Vest a Cetăţii din Alba Iulia, sâmbătă, 21 iunie.

Fii mai mult decât un simplu spectator! Fii PARTE DIN SPECTACOL! Vei avea ocazia să cunoşti culisele unui eveniment de amploare şi să lucrezi alături de profesioniştii Operei Naţionale Romane din Cluj-Napoca. Un moment unic pentru oricine admira pasiunea unui spectacol cu adevărat fascinant. Detaliile şi modalitatea de înscriere se pot obţine aici. Voluntarii vor participa la o tombolă cu premii oferite de sponsorii evenimentului. Sună bine. Sună tare. Sună a sărbătoare. Sărbătoarea Muzicii la Alba Iulia.”, a transmis Primăria Alba Iulia.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22528 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*