Alba Iulia: Scandal pe strada Muzicantilor, aplanat de jandarmi

Vineri, 22 iunie, în jurul orei 00:00, în urma unui apel la numărul unic de urgenţe 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Muzicanţilor din municipiul Alba Iulia şi a aplanat un conflict spontan.

Din verificările efectuate la faţa locului jandarmii au constatat că, pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi, trei cetăţeni se certau în mijlocul drumului, înjurându-se şi ameninţându-se reciproc cu acte de violenţă. Incidentul a atras atenţia şi celorlalţi vecini, iar unul dintre aceştia, speriat de perspectiva escaladării violenţei şi apariţiei unor vătămări corporale, a apelat 112 şi a solicitat ajutorul jandarmilor.

Intervenţia oportună a jandarmilor a pus capăt conflictului şi a prevenit apariţia unor vătămări corporale. Cele trei persoane au fost identificate ca fiind V. Viorica, A. Sorin şi A. Paula, cu vârste cuprinse între 19 şi 37 de ani, cu domiciliul în municipiul reşedinţă de judeţ. Pentru provocarea unui scandal într-un loc public  cei trei au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

seo yandexвзлом почты майл ру онлайн

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19556 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*