Alba Iulia, printre cele 16 orașe care găzduiesc Ziua Națională Depozitul Kendama. Toate detaliile, în articol!

Depozitul Kendama este organizatorul concursului de kendama ZNDK (Ziua Națională Depozitul Kendama)! 

ZNDK este un concurs de kendama care se organizează simultan în mai multe orașe din Romania. Fiecare oraș are 1 sau 2 categorii de concurs în funcție de numărul jucătorilor înscriși. Depozitul Kendama oferă fiecărei categorii de concurs din fiecare oraș premii din domeniul Kendama.

Câștigătorii din fiecare oraș au șansa să se dueleze între ei pentru a afla cine este campionul Romaniei la ZNDK intr-o finală organizată de Depozitul Kendama pentru aceștia. Anii trecuți această competiție a adunat mii de participanți din toată Romania, aducând bucurie în multe orașe ale țării, mai ales în cele în care nu au mai fost organizate concursuri de kendama pană atunci.

Finala din 2017 a fost cel mai mare concurs de kendama din Romania, ca număr de participanți, premii și invitați speciali din lumea kendama. Anul acesta, ZNDK a ajuns la a 3-a editie! Echipa Depozitul Kendama este bucuroasă să organizeze și în 2018 aceast concurs național! Dorim ca și în 2018 ZNDK să fie o super competiție care să aducă împreună jucatorii pasionați de kendama!

Concursurile vor fi organizate în 10 Noiembrie 2018 în 16 orașe din Romania, iar pentru aceastea Depozitul Kendama va fi susținut de DKipa, echipa de Kendama a Depozitului, care vor ajuta la organizarea și jurizarea concursurilor în mai multe orașe, alături de alți voluntari, cărora le mulțumim! Organizatorii și acești voluntari vor primi câte un bilet Gold de intrare direct în finala ZNDK!

Finala ZNDK din acest an va avea loc în 17 Noiembrie 2018 la București, în cadrul festivalului Asia Fest! În finală vor avea șansa să participe câștigătorii din fiecare oraș, plus orice jucător străin care vine la finala ZNDK, deținătorii de bilete Gold, precum și câștigătorii unui concurs organizat înainte de finală, tot în cadrul Asia Fest.

Dorim ca și finala din acest an să fie una de neuitat, astfel că plănuim super premii, invitați surpriză de peste hotare din lumea kendama și un concurs care să ofere un spectacol adevărat celor care vor să fie alături de noi în 17 Noiembrie!

Noi Depozitul Kendama credem și vrem să promovăm prin kendama o activitate sportivă complexă dar accesibilă oricărei vârste, care îmbunătățește reflexele vizuale, coordonarea ochi mână dar și răbdarea. Pentru a deveni un jucător profesionist de kendama este nevoie de foarte multă muncă, răbdare și antrenament, astfel că îi susținem și îi încurajăm pe toți jucătorii de kendama, indiferent de vârstă!

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23177 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*