Alba Iulia: Prins fără bilet în autobuz, un bărbat i-a înjurat pe controlori și a sărit la bătaie

autobuzPoliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată duminică de către un controlor al societăţii de transport public din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu împreună cu un coleg, au depistat un cetățean care circula cu autobuzul, fără a deţine bilet de călătorie valabil. Bărbatul prins fără bilet a început să se manifeste violent şi a adresat cuvinte jignitoare celor doi controlori.

Echipa de siguranţă publică deplasată la faţa locului l-au identificat pe Vasile R., de 61 de ani, din Hăpria, judeţul Alba, care şi după sosirea poliţiştilor a continuat să adreseze cuvinte jignitoare şi să se manifeste violent, motiv pentru care s-a trecut la imobilizarea lui şi conducerea a sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru cercetări.

Faţă de suspect, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 18 februarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi sfidarea organelor judiciare.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*