Alba Iulia: Preț record pentru o partidă de sex. Încălțată cu niște cizme furate, „Prințesa hoților” și-a oferit trupul unui bărbat în „călduri”

O tânără din Alba Iulia a fost reţinută de poliţiştii din Alba Iulia după ar fi comis, în aceeaşi zi, două furturi cu un prejudiciu total de aproape 10.000 de lei. În ambele situaţii prejudiciile au fost recuperate.  

În după amiaza zilei de 17 ianuarie 2018, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unei unităţi medicale din Alba Iulia, cu privire la faptul că din vestiarele personalului au fost sustrase două perechi de încălţăminte.

La scurt timp de la sesizarea furtului, poliţiştii au identificat-o pe o tânără de 30 de ani, din Alba Iulia, care avea asupra sa încălţămintea furată.

Se pare că aceasta ar fi profitat de faptul că angajatele unității medicale au lăsat vestiarele neasigurate.

Tot în după amiaza zilei de miercuri, poliţiştii din Alba Iulia au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o femeie, în zona unei staţii de carburanți de pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, a constatat că îi lipseşte o borsetă în care avea suma de 9.650 lei şi documente.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bănuită de comiterea furtului este aceeași tânără din Alba Iulia care a sustras încălțămintea din vestiarul unităţii sanitare.

Asupra ei, poliţiştii au găsit întreaga sumă de bani furată de la bărbat.

Poliţiştii au restituit banii păgubitului, iar faţă de bănuita de comiterea furturilor au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

În cursul zilei de joi, 18 ianuarie 2018, va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*