Alba Iulia: Politia a prins si identificat 3 hoti din locuinte. Furasera mii de euro si bijuterii

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au reuşit documentarea activităţii infracţionale a 3 suspecţi de comiterea, în cursul lunii ianuarie 2012, a 3 furturi din locuinţe, din zona Cetate a municipiului Alba Iulia.  În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 5 ianuarie,   M.I.C., de 31 de ani din Alba Iulia, împreună cu M.I., de 35 de ani din Ocna Mureş, ambii cunoscuţi cu antecedente penale, au pătruns prin efracţie într-un  apartament situat pe strada Vasile Goldiş din Alba Iulia şi într-o casă din cartierul Dealu Furcilor de unde au sustras suma de 7.500 de euro respectiv 40 de grame de bijuterii din aur. Totodată, s-a stabilit faptul că în luna ianuarie M.I.C. a pătruns, prin folosirea de chei potrivite, într-o casă din cartierul Dealul Furcilor, de unde a sustras bunuri în valoare de 2.000 de lei.

I.M., o femeie de 39 de ani, din Alba Iulia, care în perioada respectivă era concubina lui M.I.C., a tăinuit faptele celor autori şi i-a ajutat să valorifice bunurile sustrase. Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor 3, în cursul zilei de 11 septembrie, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost identificate o parte  bunurile sustrase, acestea fiind predate păgubiţilor.  Faţă de M.I.C. şi I.M. s-a luat măsura retinerii pentru o perioada de 24 ore, cei doi fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.  Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea  prinderii lui M.I. iar în cursul zilei de 12 septembrie, faţă de cei 3 suspecţi vor fi formulate propuneri de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii lor activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciilor.раскрутка

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17471 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*