Alba Iulia: Lucrări de modernizare a mai multor străzi. Vezi unde se lucrează

Mircea Trifu

drum in lucruIn aceasta perioada se executa lucrari de modernizare a mai multor drumuri din localitatile apartinatoare municipiului Alba Iulia. In cartierul Oarda de Jos se intervine pe strazile: Carabusului 459 ml, Duzilor 112 ml, Lacaramioarei 410 ml, Gloriei 310 ml.

In Partos se lucreaza pe strazile: Gemenilor 816 ml, Ana Ipatescu si Ion Ghica 176+203 ml, Dacilor 735 ml. In prezent se executa lucrari de terasamente pentru realizarea infrastructurii si suprastructurii drumului (asigurarea capacitatii portante corespunzatoare clasei tehnice stabilite prin proiect). Potrivit HG 490/2013 in trama stradala se realizeaza si canale tehnice pentru pozarea subterana a retelelor de telecomunicatii cu caminele aferente. Complementar acestor lucrari Primaria a reluat reparatiile capitale la strada Macesului din Barabant.

Termenul de finalizare prevazut in contract pentru aceasta strada este sfarsitul lunii aprilie. Din aceasta saptamana se vor relua lucrarile de reparatii prin plombare pe mai multe zone din cartierul Cetate: Detunata, Piata Cetate, Lalelelor, Macului, Luceafarului, Vanatorilor, Toporasilor.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22526 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*