Alba Iulia: Infractori de mici. 3 tineri puști au furat din câteva chioșcuri de înghețată și dintr-un magazin alimentar

La data de 21 iunie 2018, poliţiştii Biroului de Investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe 3 tineri, cu vârste de 14, 16 şi 18 ani, din Alba Iulia şi Cricău, ca persoane bănuite de comiterea unor furturi sesizate poliţiei în cursul lunii iunie 2018.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 3 spre 4 iunie 2018, minorul de 14 ani, împreună cu cel de 16 ani, ar fi pătruns, prin efracţie, în două chioşcuri de îngheţată, amplasate în Parcul Unirii din Alba Iulia şi ar fi sustras, din fiecare, câte 200 de lei. În noaptea de 13 spre 14 iunie 2018, aceeaşi minori ar fi forţat uşa de acces într-un alt chioşc de îngheţată din Parcul Unirii şi ar fi sustras suma de 150 de lei.

În noaptea de 19 spre 20 iunie 2018, toţi cei 3 tineri ar fi pătruns, prin efracţie, într-un magazin alimentar de pe strada Decebal din Alba Iulia şi ar fi sustras mai multe cartuşe cu ţigări. Pentru documentarea activităţii infracționale a tinerilor, poliţiştii de investigaţii criminale au făcut două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au găsit o parte din ţigările sustrase din magazinul de pe strada Decebal.

Totodată, faţă de minorul de 16 ani, din comuna Cricău, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri, 22 iunie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a minorilor şi pentru recuperarea integrală a prejudiciilor.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19554 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*