Alba Iulia: Înarmați cu pistoale de jucărie, patru tineri amenințau trecătorii ca îi împușcă pe stradă

pistolPoliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, în data de 28 mai, ora 11:00, de către un cetăţean din Alba Iulia, cu privire la faptul că în jurul orelor 10:50, în timp ce se afla pe strada N. Bălcescu din Alba Iulia, a observat că un pasager dintr-un autoturism a îndreptat spre el un pistol.

Autoturismul indicat de apelat a fost reperat în trafic cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, a fost oprit iar cei 4 ocupanţi ai acestuia au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că P.N.G., de 33 de ani, O.I.C., de 27 de ani şi D.A.I., de 26 de ani şi S.A.G., de 19 ani, toţi din comuna Ciugud,  în timp ce se deplasau cu un autoturism, folosindu-se de 3 pistoale de jucărie, au simulat împuşcarea persoanelor aflate pe stradă.

Faţă de cei 4 tineri, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*