Alba Iulia| Cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie, sărbătorite de Primărie

Primăria Alba Iulia, prin Direcția de Asistență Socială, organizează ”Nunta de Aur 2022”, un eveniment special pentru seniorii Municipiului nostru. Prin acesta dorim să ne arătăm respectul și grija față de cei care ne-au crescut și care reprezintă niște exemple pentru noi.

Părinții și bunicii noștri merită toată atenția și respectul nostru, iar un astfel de eveniment reprezintă o încununare a prețuirii pe care le-o purtăm pentru devotamentul și dragostea cu care ne-au crescut. Nunta de aur este asociată cu prosperitatea, afecțiunea și optimismul, iar legătura cu acest metal prețios este aceea ca o astfel de relație de lungă durată este puternică și rezistentă.

Evenimentul de celebrare a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în acest an va avea loc în data de 28 iulie 2022 și este dedicat celor care locuiesc în Municipiul Alba Iulia. Înscrierea se va face pe baza actelor de identitate și a certificatului de căsătorie, la Centrul de Zi pentru Persoane Vârstnice, relocat la Academia Doamnelor, pe strada Gladiolelor nr. 3 A, până la data de 15 iulie 2022. Informații suplimentare se pot obține la telefon 0258- 810565.

 

Despre Redacția ProAlba 30147 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*