Alba Iulia: bataie crancena intre un barbat si doua femei

Luni, 30 iulie, la ora 14.10, prin apel la 112, s-a semnalat faptul că, în curtea unui imobil situat pe strada Eleşteului din municipiul Alba Iulia, două femei sunt agresate fizic de un bărbat. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la locul indicat în solicitare şi a aplanat conflictul.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului a rezultat faptul că este vorba de un conflict familial, izbucnit pe fondul acutizării unor neînţelegeri care trenau între doi soţi. Primele concluzii indică drept factor declanşator reproşurile bărbatului în legătură cu faptul că soţia nu ar fi făcut curăţenie în casă. În faţa nemulţumirii exprimate de soţ femeia a reacţionat şi, sprijinită de sora sa, l-a înjurat şi ameninţat pe acesta cu acte de violenţă. La început surprins de reacţia soţiei, bărbatul şi-a revenit repede, le-a îmbrâncit, le-a lovit şi, trăgându-le de păr, le-a scos pe cele două afară din locuinţă. În urma agresiunilor la care au fost supuse femeile au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost identificat ca fiind B.D., de 40 ani, domiciliat în Alba Iulia, necunoscut cu antecedente penale. Jandarmii au efectuat pe numele acestuia actele premergătoare cercetării, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

сайтвконтакте анонимайзер с видео

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 25900 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

2 Comments

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*