Alba Iulia: Băiețel de 4 ani, implicat într-un accident rutier. A fost lovit de o femeie care e cercetată pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

La data de 21 mai 2020, în jurul orei 19.30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au fost se sesizați cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia a fost adus un minor de 4 ani, care ar fi fost implicat într-un eveniment rutier.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că, în jurul orei 18,30, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe strada Ardealului din Alba Iulia, fiind însoțit de tatăl său, minorul ar fi fost acroșat de un autoturism condus de o femeie de 64 de ani, din Alba Iulia, care nu s-ar fi asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stânga.

Femeia a oprit inițial la locul accidentului, însă, pentru că starea de sănătate a minorului era bună, și-ar fi continuat deplasarea, fără să anunțe poliția în legătură cu incidentul.

Față de aceasta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămarea corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 23584 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*