Alba Iulia: Autoritățile au demarat acțiunile de deszăpezire pe arterele din municipiu (foto)

“Având în vedere condițiile meteo, începând de marți seara, la Alba Iulia, au demarat mai multe faze specifice pentru a păstra în condiții optime traficul auto. Până miercuri dimineața s-a împrăștiat material antiderapant pe arterele din oraș și s-a intervenit în urma apelurilor locuitorilor în cartiere precum Oarda de Sus, Pâclișa și Micesti. Dispeceratul primariei asigura permanenta la numarul de telefon 813534. 

În prezent (n.r. în jurul orei 13.00) se intervine cu 7 utilaje de pluguit pe drumurile principale (s-au parcurs o dată străzi ca B-dul Ferdinand, Calea Moților, Alexandru Ioan Cuza, 1 Decembrie 1918, dar și străzi din carterele aparținătoare)pentru îndepărtarea mecanică a zăpezii, iar ulterior se utilizează material antiderapant. După această etapă se va inteveni și pe artere secundare.

Pentru evitarea situațiilor neplăcute, agenții comerciali care au deschidere la trotuare publice, dar și persoanele fizice, sunt îndemnate să curețe suprafețele aflate în proximitate, conform normelor legale in vigoare.”, au transmis, miercuri, reprezentanții Primăriei Alba Iulia

Foto (imagini cu faze premergătoare intervențiilor și starea ulterioară)

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*