Alba Iulia: Aparatură de ultimă generație la cabinetul de cardiologie al medicului Ramona Gheorghe-Coșarcă

Unul dintre cele mai cunoscute cabinete de cardiologie din județul Alba pune la dispoziția pacienților un Eco Doppler cardiac (detalii aici), ale cărui performanțe permit o gamă avansată și relevantă de examinări. Consultațiile sunt efectuate de către medicul primar cardiolog Ramona Gheorghe-Coșarcă, doctor cu o vastă experiență și competențe în ecocardiografie transesofagiana si doppler vascular periferic.

“Preocuparea noastră în tratarea cu succes a pacienților înseamnă, pe de o parte, o pregătire medicală continuă, inclusiv participarea la congrese în țară și în străinătate, precum și investiții în aparatură, astfel încât să oferim un diagnostic precis și un tratament corect. Achiziționarea, de curând, a unui model nou de ecocardiograf, mai exact Vivid T8, e o dovadă de respect și responsabilitate față de pacienți și o garanție a unui act medical profesionist”, transmite medicul Ramona Gheorghe-Coșarcă.

Situat în Alba Iulia, pe strada Arnsberg, la numărul 15, bloc F8 (spațiul de la parter), cabinetul medicului Ramona Gheorghe-Coșarcă se adresează atât persoanelor cu probleme medicale cât și celor care doresc să efectueze examinări de rutină. De asemenea, aici pot fi monitorizați pacienți cu afecțiuni cronice, post infarct sau post intervenții cardiace.

Programări la numărul de telefon 0756.784.892.

Servicii medicale oferite:  

Consultații cardiologie

Eco Doppler cardiac

Monitorizare Holter EKG

Monitorizare Holter TA

Testare de efort

 

Despre Redacția ProAlba 30258 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*