AlternativeTextToShow

Alba Iulia: Accident intre două autoturisme pe Calea Moților. Un șofer era băut!

Un bărbat de 47 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din comuna Ighiu după care a fost proiectat în  poarta unui imobil. Accidentul s-a produs în data de 17 octombrie, la ora 20:00, pe strada Calea Moților din Alba Iulia. În urma accidentului conducătorul auto care a provocat accidentul a suferit leziuni corporale uşoare. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de acesta a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <object type="" data="" height="" width=""> <param name="" value=""> <embed src="" type="" allowfullscreen="" allowscriptaccess="" height="" width="">