Alba Iulia: A patra tentativă de sinucidere pentru barbatul „Albapam”. N-ar trebui internat pentru tratament de specialitate?

ciprian albapamLuni, 25 mai, seara, echipajele de poliție, ISU și Ambulanță au fost chemate în zona clădirii “Albapam” din Alba Iulia după ce un apel la 112 anunța  că pe clădire se află un bărbat care amenință că se aruncă în gol. După câteva minute, oamenii legii au reușit să-l convingă pe bărbat să coboare. Este vorba despre un ploieștean de circa 30 de ani care este, atenție, la a patra tentativă de a-și lua zilele. Omul trăiește la un centru pentru persoane fără adăpost din zona Gării din Alba Iulia și, cu siguranță, suferă de tulburări psihice și de comportament. Vă reamintim că la jumătatea lunii mai 2015 s-a urcat pe o clădire din apropierea Bazinului Olimpic, tot cu intenția de a se sinucide. De asemenea, în octombrie 2014 (citește AICI)  și martie 2015 (citește AICI) a fost coborât  tot de pe clădirea „Albapam” unde se urcase cu gândul de a-și încheia socotelile cu viața. La ultima tentativă, potrivit poliției, bărbatul ar fi fost beat. După ce a fost coborât de pe clădire a fost dus la spital pentru un consult psihiatric.

În octombrie 2014, un bărbat e 29 de ani a murit la scurt timp după ce s-a aruncat în gol de la etajul 4 al clădirii “Albapam”. Omul era de loc dintr-o comună din județul Buzău

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21472 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*