“Alba Fest”, Party with the Best! Willy William, James Arthur și Inna sosesc la Alba Iulia, în 28 mai. Nu vă faceți alte planuri!

zilele-orasului-66Așa cum se știe, sau ar trebui să se știe, Alba Fest nu este un eveniment de inerție, ci singurul festival care a exclus tot ce era în plus, aducând pe scena lui superlativele absolute ale momentului. Surprinzător prin prospețimea din fiecare an a line-up-ului, convingător prin efervescența și spiritul publicului, “Alba Fest” este emblema evenimentelor din Cealaltă Capitală. Peste 30 000 de participanîi in fiecare an,  peste 40 000 watts de sunet consumați, cel puțin 3 zile de muzică bună, în forma cea mai pură, și 100% ocupare la cazare. Cam asta înseamnă în cifre și date festivalul din Cetate, singurul cu cea mai sănătoasă creștere din Transilvania. Desfășurat în cea mai mare cetate a României, evenimentul devine de neocolit de mii de tineri care aleg să-și întâlnească idolii în regim de gratuitate și să se distreze la prețuri nepiperate. La toate acestea, adăugați precizia și consistența cu care acest eveniment este conectat la întreaga țară, prin cele mai importante canale de comunicare.

 Ca sa fie mai clar….. ziua de sâmbată, 28 mai 2016, show total!

zilele orasului 63Evenimentul din 2016 este forma de facto a podiumului celor mai actuale clasamente muzicale. Este diferența dintre a auzi o piesa și a avea pe scenă cea mai ascultată piesă a anului, cântată de Willy William, James Arthur sau Inna. O zi de festival care atinge și depășeste criteriile de top în privința producției, de la scenă până la ultimul efect pirotehnic. Poate, singurul festival în care “acces gratuit” înseamnă acces garantat la un show absolut, cu artiști a căror faimă e depășită doar de numarul de hit-uri.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21465 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*