„Alba Fest”: Cetatea Alba Carolina, sub asediul câtorva mii de oameni. Goran Bregovic, atracția serii de sâmbătă

Consultă PROGRAMUL COMPLET al „Alba Fest”

concert goran bregovic 78O mare de oameni s-a revărsat, sâmbătă, 6 iunie 2015, în Cetatea Alba Carolina, pentru a lua parte la prima seară de concerte prilejuite de Zilele Municipiului Alba Iulia, eveniment desfășurat sub denumirea de „Alba Fest”. Dacă în șanțurile din lateralul Catedralelor a fost locația pentru mititei, de exemplu, zona din preajma statuii lui Mihai Viteazul și Piața Cetății a fost luate cu asalt de cei care au așteptat recitalurile din program. Tonul a fost dat de trupa Mahala Rai Banda care a pregătit terenul pentru atracția serii. Cu o oarecare întârziere față de programul anunțat, pe scenă a urcat Goran Bregovici alături de Wedding and Funeral Orchestra. Un recital urmărit de mii de persoane care au ținut să asiste la prestația artiștilor de talie europeană și, de ce nu, mondială. Seara s-a încheiat cu un speculos foc de artificii care, preț de câteva minute, a luminat cerul municipiului.

Citește și „Alba Fest”, FEȚE ÎN MULȚIME: Instantaneele zilei de sâmbătă în Cealaltă Capitală. E aproape imposibil să nu recunoașteți pe cineva!

Citește și Foto: Alex Velea, Sore, Dorian, Speak, Cabron și Smiley au concertat în ultima zi din „Alba Fest” 2015. Mii de oameni au fost prezenți la eveniment

Mai jos, fotografiile zilei de sâmbătă, de la „Alba Fest”!

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 19084 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*