Alba: Acțiune de amploare a poliției. Persoane legitimate, mașini controlate și câteva zeci de sancțiuni aplicate

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos și ai Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au organizat acțiuni pentru creșterea siguranței în localitățile rurale din zonele de competență. Au fost legitimate peste 150 de persoane, controlate autovehicule și au fost aplicate 78 de amenzi.

La data de 7 aprilie 2021, polițiștii Secțiilor de Poliție Rurală Galda de Jos și Vințu de Jos, împreună cu polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, au organizat, pe raza localităților rurale din competență, acțiuni care au avut ca scop creșterea siguranței și prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive.  

Au fost legitimate 164 de persoane, au fost verificate 137 de autovehicule și au fost sancționați 67 de conducători auto care au depăşit regimul legal de viteză și 4 care nu au acordat prioritate pietonilor. Alţi 7 conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Totodată, au fost reţinute 7 permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 24677 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*