Ajutor pentru un tată! APEL UMANITAR!

Mircea Trifu

Cătălin Bujor este un bărbat de 36 de ani , un om care este acolo când ai nevoie de el, o persoana puternică, muncitoare și care luptă în fiecare zi pentru ca totul să fie bine pentru familia lui. Un soț și un tata iubitor și cea mai importanta persoana pentru soția și copilul lor de 3 anisori.

Așa îl descrie Ramona soția lui , o mama care acum cere disperata ajutor pentru soțul și tatăl copilului ei.

Cătălin lucra în construcții și avea o viață frumoasa și liniștită alături de familia lui dar din păcate asa cum ne-a spus și soția lui această viață liniștită a apus.

În ianuarie 2019 a ajuns la spital din cauza unei crize de rinichi și făcând blocaj renal i s-a făcut o primă ecografie abdominala și s-a descoperit ca are niște formațiuni pe ficat care au trebuit investigate. Așa a început coșmarul acestei familii.

I s-a recomandat apoi să facă un RMN și în urma RMN-ului din 20 februarie a venit diagnosticul de tumoră la pancreas cu metastaza la ficat.

În 28 februarie a fost operat în țară și i-au extirpat tumora de la pancreas, au cauterizat formațiunile de pe ficat și i-au scos și splina . Din păcate aceasta nu a rezolvat problema .

Au continuat lupta și s-au hotărât să plece în Turcia cu banii din economii, o parte adunați de la cei apropiați și o parte împrumutați cât și din anterioara strângere de fonduri ce a mai fost activă.Atunci ne-am luptat să strângem 15.000 euro, n-am reusit din păcate decât 5000.

Încercăm din nou!

Facem tot posibilul pentru a învinge această boală nemiloasă, mergem inainte cu speranță!

În Turcia i s-a recomandat să facă radioembolizare pentru a distruge celulele canceroase de la ficat, pe care a și făcut-o si 4 din cele 6 ședințe de chimioterapie care i-au fost stabilite inițial, deoarece părea că totul evoluează cum trebuie, dar din păcate la ultima evaluare i-a iesit că incă mai are celule canceroase cu activitate.

Acum trebuie să facă tratament cu lutetium, care din nefericire la noi in tara nu se face. Sunt minimum 4 sedinte, maximum 6 , se face o sedinta la 2 luni, iar costul unei sedinte este de 10.000 euro.

Pentru cei care pot să ajute, haideți să o facem! Luptăm până la capăt, sa-l ajutăm pe

Catalin să își crească alături de Ramona, băiețelul minunat și să poată reveni la acea viață frumoasă și liniștită despre care ne spunea cândva soția lui !

Pentru mai multe detalii si donatii înafara acestei strângeri de fonduri, va rog sa luati legatura cu Ramona Stoian pe facebook sau la numarul de telefon : 0724.504.226

Paypal:

stoian_ramona_cristina@yahoo.com

Cont bancar, titular Ramona Stoian(Soția lui Cătălin)

RO30RZBR0000060013224348

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22510 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*