Aiudul s-a înscris în cursa digitalizării informațiilor, prin lansarea aplicației inteligente Aiud CityApp

aiud-city-appÎncepând de miercuri, 21 decembrie 2016, Aiudul s-a înscris în cursa digitalizării informațiilor, prin lansarea aplicației inteligente – Aiud CityApp. Această aplicație poate fi descărcată, gratuit, pe telefoanele și tabletele inteligente care rulează IOS sau Android, din magazinele Google Play și App Store. Având în vedere evoluția tehnologiei cu privire la comunicare – în general și la comunicarea între instituții și cetățeni – în mod special, Aiud CityApp are rolul de a apropia și mai mult cetățenii de actul administrativ, pe de o parte, dar și de oportunitățile pe care Aiudul, ca zonă turistică, le poate pune la dispoziția turiștilor.

Astfel, Aiud CityApp funcționează ca o carte de vizită a Municipiului Aiud, promovând, în egală măsură, obiective turistice locale și zonale, posibilități de cazare, locații pentru servirea mesei, cafenele, date de contact ale instituțiilor publice (Primărie, spital, școli, muzee etc), posibilitate de petrecere a timpului liber etc.

Vă invităm să descărcați și să utilizați această aplicație, care va fi continuu îmbunătățită, pentru a aduce plusvaloare comunicării și promovării locale și regionale.

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22951 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*