Aiud: Un tânăr a furat o mașină, a condus fără permis și a avariat-o

Mircea Trifu

politieLa data de 13 mai, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea furtului unui autovehicul, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată în dimineaţa zilei de 9 mai.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în seara zilei de 8 mai, în jurul orelor 23,00, C.C.M., un tânăr de 24 de ani, din municipiul Aiud, a sustras autoturismul Dacia 1305, aparţinând unui cetăţean din Aiud, care era parcat pe strada Transilvaniei din Aiud, descuiat şi cu cheile în contact.

Tânărul, care nu posedă permis, a condus autoturismul pe străzile din Aiud ocazie cu care l-a avariat uşor, după care l-a abandonat nu departe de locul din care  l-a sustras şi unde a fost găsit de poliţişti în dimineaţa zilei de 9 mai.

Pe numele lui C.C.M., poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului produs ca urmare a unei infracţiuni.

Banner USR plus
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22503 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*