Aiud: Puteți depune cereri pentru închirierea a două locuințe în blocul ANL de pe strada Ecaterina Varga

În scopul repartizării a două locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în blocul  ANL P2F, situat în  Municipiul Aiud, str. Ecaterina Varga, nr. 61 A, se pot depune cereri de către familiile sau persoanele interesate la sediul Primăriei municipiului Aiud, str. Cuza Vodă, nr.1.

Titularul cererii de repartizare a unei locuințe pentru tineri, destinată închirierii, trebuie să fie major, în vârstă de până la 35 de ani la data depunerii cererii. Persoana care a depus cerere poate primi repartiție pentru locuință în cel mult 36 de luni de la împlinirea acestei vârste.

Stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor și repartizarea locuințelor pentru tineri destinate închirierii, se va face potrivit criteriilor stabilite în conformitate cu prevederile Legii nr. 152/1998, privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, și aprobate conform prevederilor HCL nr. 315 din 20.12.2016.

Persoanele interesate, precum și solicitanții care au cereri depuse, pot obține informații privind documentele necesare întocmirii/actualizării dosarelor, de la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei municipiului Aiud.

         Termenul limită de depunere a cererilor însoțite de documentele actualizate este de 30.03.2018.

 

 

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21524 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*