Aiud: “Primăvara ca o poveste”, concurs județean de creație artistico – plastică. Peste 200 de cadre didactice și 600 de copii, implicați în competiție

primavara ca o povesteConcursul județean “Primăvara ca o poveste”, organizat de Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud a reuşit să antreneze şi în acest an peste 200 cadre didactice, precum şi peste 600 de copii de vârstă preşcolară, ce au reunit prin această competiţie artistico-plastică unităţi de învăţământ din 23 de judeţe ale ţării.

Acţiunea derulată a avut că scop cunoaşterea, dezvoltarea şi stimularea potenţialului artistic şi creativ al copiilor şi s-a concretizat la final printr-o reuşită expoziţie de colaje, picturi sau desene care au ilustrat compoziţii plastice echilibrate, realizate prin tehnici de lucru variate, constituind un prilej pentru fiecare participant de a-şi exprima artistic “povestea” prin prisma anotimpului primăvara.

Vernisajul şi premierea lucrărilor a avut loc în data de 24 martie la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 din municipiul Aiud, ocazie cu care vizitatorii au admirat creaţiile expuse.

În derularea acestui eveniment a fost implicat întregul colectiv de cadre didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.2 Aiud, sub atenta coordonare a doamnei inspector pentru educaţie timpurie prof. Aurora Vârtei.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*