Aiud: Control la o firmă de prelucrare a lemnului. Material confiscat și amendă pentru administrator

Peste 42 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii Serviciului Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, în urma unui control efectuat la o societate comercială de prelucrare a materialului lemnos, din Aiud.

La data de 27 iunie 2018, polițiştii Serviciului Ordine Publică – Biroul de Combatere a Delictelor Silvice, împreună cu  reprezentanți ai Gărzii Forestiere Județene Alba și specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și Direcției Silvice Alba, au organizat un control pe raza municipiului Aiud şi făcut verificări la o societate comercială de prelucrare a materialului lemnos. Cu ocazia controlului, s-a constatat că administratorul societății nu a respectat H.G. 470/2014, existând diferențe între stocurile scriptice și cele faptice.

Faţă de administratorul societății, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 10 000  lei, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010, privind contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos, 42,029 mc, diverse specii, în valoare totală de 11.759 lei, a fost confiscată.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21826 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*