Aiud: Concurs pentru ocuparea a două posturi vacante. Se caută un asistent social și un kinetoterapeut

primarie aiudPrimăria Municipiului Aiud organizează la sediul instituției din strada Cuza Vodă, numărul 1, un concurs în vederea ocupării, pe durată determinată, a două posturi vacante, funcţii contractuale de execuţie din cadrul Biroului Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane cu Dizabilităţi – Serviciul Public de Asistență Socială din subordinea Consiliului Local al Municipiului Aiud. Posturile sunt următoarele:

1) Asistent social, grad profesional debutant – 1 POST

Condiții specifice:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă specializarea asistență socială sau teologie – asistenţă socială.

2) Kinetoterapeut – 1 POST  

Condiții specifice:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul kinetoterapie;

– vechime în specialitatea studiilor absolvite: minimum 1 an.

Condiții de desfășurare ale concursului:

– Proba scrisă: 28.04.2015, ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Aiud.

– Interviul se susţine într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până în data de 20.04.2015       inclusiv, ora 16:00, la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare ale concursului, bibliografia şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul Primăriei Municipiului Aiud şi pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Biroul Resurse Umane, Control Intern din cadrul Primăriei Municipiului Aiud, camera 22 și la nr. telefon 0258 861 310 interior 13.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17476 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*