Aiud: Concurs organizat de municipalitate pentru ocuparea unui post de muncitor calificat

Serviciul Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de muncitor calificat, treapta profesională III din cadrul Biroului Seră, Zone verzi.

  1. a) Condiţiile de desfăşurare:

proba scrisă: 30.01.2019, ora 10:00 – sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud, str. Tribun Tudoran, nr. 9;

– interviul se va susține într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.

Data, ora şi locul organizării interviului se vor anunța odată cu afișarea rezultatelor la proba scrisă.

Dosarele de participare la concurs se depun până la data de 21.01.2019, ora 15:00, la sediul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud – Compartiment Resurse Umane.

  1. b) Condiţiile generale de participare:

–  candidaţii trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului – cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare.

  1. c) Condiţiile specifice de participare:

– studii medii sau școală profesională;

– vechime în muncă: minimum 3 ani.

Relaţii suplimentare se pot obține la Compartimentul Resurse Umane  din  cadrul Serviciului Public de Interes Local Administrația Patrimoniului Local Aiud și la numărul de telefon 0258/861593, interior 13.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21819 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*