Aiud: Caravana PP-DD si Radu Calin, candidatul la primaria municipiului, primiti cu bratele deschise de sute de localnici

Membri ai organizatiei PP-DD Aiud in frunte cu Radu Calin, candidatul la primaria municipiului, au stat de vorba in ultimele doua zile cu sute de localnici din zona pentru a afla care sunt problemele reale cu care acestia se confrunta. In cursul zilei de joi, oamenii lui Dan Diaconescu au mers la Garbova de Sus , Garbova de Jos si Garbovita. „Atat eu cat si colegii mei care candideaza pentru functii de consilieri locali am fost primiti de oameni cu bratele deschise. Localnicii ne-au spus ca asteapta schimbarea din 10 iunie pentru ca cineva trebuie sa le rezolve o data si o data problemele. Exista nemultumiri mari legate de infrastructura si lipsa locurilor de munca”, a declarat Radu Calin, candidatul PP-DD la primaria Aiud.

Echipa PP-DD a mers, de asemenea, si la Gambas si Pagida unde oamenii s-au plans

ca drumurile devin impracticabile la fiecare ploaie din cauza lipsei rigolelor care sa colecteze apa. „La Magina am auzit din gura oamenilor numai nemultumiri. Acestia sustin ca in 2012 nu au apa curenta si canalizare, ca imobilul in care se afla Caminul Cultural e in paragina si ca valea care curge prin zona nu e curatata. Nu exista un loc de joaca pentru copii, un teren de fotbal amenajat iar caile de acces catre terenurile agricole sunt un dezastru”, a mai adaugat Radu Calin, candidatul PP-DD la primaria Aiud.

In cursul zilei de astazi, echipa PP-DD s-a deplasat in Aiudul de Sus si in municipiul Aiud pentru a sta de vorba cu oamenii din aceste zone.

aracer.mobiвк анонимайзер зеркало

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18453 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*