Aiud: Autoritățile au pregătit puncte de prim-ajutor, pe perioada zilelor caniculare. Vezi locațiile!

caniculaAvând în vedere faptul că în zilele de vineri și sâmbătă sunt anunțate temperaturi caniculare (cod roșu), Primăria municipiului Aiud, cu sprijinul Societății Naționale de Cruce Roșie – filiala Alba, pune la dispoziția cetățenilor puncte de prim ajutor, astfel:

–              un punct de prim ajutor, inclusiv apă, pe strada Transilvaniei, în fața clădirii Swen, între orele 10:00 – 18:00;

–              un punct de prim ajutor, în fața supermarketului din Piața Agroalimentară, între orele 10:00 – 13:00, în ziua de sâmbătă.

Acțiunea are la bază Protocolul inițiat de conducerea Primăriei municipiului Aiud și încheiat prin HCL nr. 203/2016.

În cadrul punctelor de prim ajutor, cetățenii își vor putea măsura tensiunea arterială și vor putea servi apă potabilă de la dozatorul pus în funcțiune.

Totodată, cetățenii care doresc să servească un pahar cu apă rece o pot face de la dozatorul amplasat în holul sediului Primăriei municipiului Aiud, pe toată durata în care temperaturile rămân caniculare și disconfortul termic este extrem.

De asemenea, cetățenii găsesc un dozator cu apă rece, pe timpul programului de funcționare, în holul din incinta Școlii Gimnaziale „Axente Sever” din Aiud.

Reamintim faptul că, cișmeaua din Piața Agroalimentară este funcțională, iar apa este potabilă.

Recomandăm cetățenilor să evite deplasările între orele 11:00 – 18:00.

 

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 20562 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*