Agendele UNIKA – modernitate și tradiționalism

Într-un timp, agendele erau accesoriile de bază pe care oamenii scriau, erau aproape indispensabile, dar odată cu apariția tehnologiei și a digitalizării device-urile smart le-au luat locul și ușor, ușor, agendele au picat pe locul doi. Ce a făcut UNIKA în acest sens, pentru a duce mai departe obiceiul de a avea o agendă la îndemână oricând? A gândit și a creat agende cu diferite design-uri, pentru diferiți oameni, cu gusturi variate, din materiale de calitate superioară, care pot ține oricând locul unui accesoriu cool. A îmbinat modernitatea cu tradiționalismul și rezultatul a fost reprezentat de agendele marca UNIKA pe care le deosebești dintr-o mie.

În ceea ce privește categoria de agende 2020, UNIKA a pregătit pentru anul ce vine o colecție impresionantă, pe care a început deja să o producă pentru diferiți clienți. Fie că e vorba de o agendă săptămânală, agendă datată sau nedatată, din piele naturală sau ecologică, UNIKA este gata să satisfacă chiar și cele mai pretențioase cerințe.

Câteva agende moderne…

Când vine vorba de modernitate, toată lumea ar spune că tinerii sunt primii și că nimeni nu le-o poate lua înainte. Însă firmele și companiile de succes fac pașii chiar mai repede către trenduri. Chiar și în materii de agende. În acest sens, UNIKA are grijă să le suprindă mereu, să nu producă agende banale, ci agende care să inspire un aer modern, o agendă cu care să te poți „lăuda” la întâlnirile importante.

O agendă din noua colecție cu care ai putea atrage priviri este agenda Vogue, o agendă pe care o poți lua la birou, dar și la conferințe, întâlniri sau training-uri. Dacă ești genul acela care este la curent cu toate tendințele în materie de modă, atunci cu siguranță această agendă ți s-ar potrivi. Este un produs prețios, confecționat din material alb UnikaT în România, foarte fin și flexibil, bun de băgat în geantă. Bineînțeles că există și posibilitatea personalizării, după cum dorești. UNIKA folosește o tehnologie inovativă, de ultimă generație, pentru personalizare: SILKlike Technology.

 

 

 

 

 

 

O altă agendă modernă se numește Metal. Când vrei să îți asortezi perechea de jeans cu o agendă, aceasta este perfectă. Imaginează-ți o pereche de blugi, cu o cămașă și un sacou. Nu s-ar potrivi agenda de mai jos? Produs cu copertă cu aspect metalizat, HighTech, culori UnikaT – rețetă proprie, mat texturat cu pătrătele la atingere. Are închidere cu placuță inoxidabilă gravabilă și magnet. O găsești doar la UNIKA!

 

 

 

 

 

 

Nici agenda Twin nu o să-ți displacă. Este un produs flexibil, modern, cu dublă deschidere pe orizontală față-verso și dublă utilitate – bloc datat sătămânal și nedatat. Este realizat dintr-un material moale la atingere, în culori de tip pastel. Dacă vrei să afli mai multe despre ea, pe site-ul UNIKA vei găsi toate detaliile.

 

 

 

 

 

 

Agende pentru cei tradiționaliști

UNIKA s-a gândit și la cei care nu preferă neapărat agendele cu design modern, ci agendele care îi fac să se gândească la tot ce înseamnă tradiție. A produs câteva agende de agest tip și iată rezultatul!

Agenda Embroidery

Încă de când auzi denumirea acesteia, te gândești la broderie, nu-i așa? Și broderia te îndeamnă mai departe către tradiție. Agenda are aspect foarte fin la atingere, suportă și transmite foarte bine mesajul prin noua tehnologie de branding. Are broderie chiar și supradimensionată – de unde și denumirea produsului.

 

 

 

 

 

 

Agenda Seqoia

Agenda Seqoia este proaspăt produsă, făcând parte din colecția de agende 2020. Aspectul și materialul din care este realizată te face automat să ai impresia că e o agendă cu o poveste istorică și implicit, cu o tradiție. Este un produs din piele naturală de înaltă calitate cu personalizare UnikaT in Ro – etichetă metalică cu an – inclusă în preț. Are un design deosebit, foarte plăcut la atingere cu coperți flexibile în culori neutre.

 

 

 

 

 

 

Nu doar acestea două i-ar satisface pe cei care preferă tradiționalul, lista continuă pe site-ul UNIKA, acolo unde vei descoperi și alte detalii despre prețuri, culori, texturi etc.

Tu din ce categorie faci parte? Modern sau tradițional? Dacă încă nu te-ai decis, intră pe site și vezi ce-ți place mai tare. La UNIKA ai siguranța că vei găsi întotdeauna o agendă care să-ți placă. Spor!

 

 

Despre Redacția ProAlba 30149 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*