Aflat în timpul liber, jandarmul albaiulian Claudiu Botan a prins și imobilizat un infractor proaspăt ieșit din pușcărie

Un jandarm aflat in timpul liber a prins un barbat banuit ca ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin. Suspectul a iesit de curand din inchisoare, unde a fost trimis pentru furt.

Plutonierul adjutant Claudiu Botan, din cadrul Jandarmeriei Alba, se afla cu familia sambata, 17 februarie 2018, intr-un magazin din cartierul albaiulian Micesti. In jurul orei 19.00, la acelasi magazin, a venit Eugen P.. de 48 de ani, din Alba Iulia, iar acesta, profitand de un moment de neatentie al angajatilor, a luat dintr-o vitrina mai multe produse cu care a plecat fara sa le plateasca. Barbatul a fost observat de un trecator, care a dat alarma, iar subofiterul jandarm, alertat de tipetele acestuia, a plecat in urmarirea suspectului. Dupa cateva sute de metri presupusul autor a fost prins, imobilizat si, deoarece in cauza exista suspiciunea rezonabila cu privire la savarsirea infractiunii de furt, a fost predat unui echipaj din cadrul Politiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetarilor.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17291 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*