Afla ce il „paste” pe Mircea Hava in luna martie

Dupa ce a fost citat la DNA in ultima zi din luna februarie, pe primarul din Alba Iulia il asteapta un martie de vis. Cel putin asta sustin cei de la http://www.eastrolog.ro care ii anunta pe capricorni (Mircea Hava e nascut in 26 decembrie) ca ii asteapta o perioada plina de iubire, ca nu vor avea probleme financiare si ca se vor bucura de un tonus de zile mari. Totusi, nativii zodiei sunt predispusi la accidentari. Domestice si nu numai.

Dragoste si cuplu
Cu ambele planete benefice – Venus si Jupiter – in casa dragostei si a erotismului, in martie 2012 Capricornii sunt… cei mai iubiti dintre pamanteni! Configuratia este destul de rara (se repeta o data la doisprezece ani!), asa ca fii pe faza si profita cat poti!

Deschiderea amoroasa este mare, sexualitatea este plina de vigoare, exista un anume elan, un dor de aventura, iar toate la un loc creeaza o disponibilitate aparte, care atrage situatiile favorabile implinirii dorintelor.

Configuratia din luna martie 2012 este excelenta pentru persoanele singure, care au acum sanse marite sa-si gaseasca jumatatea, excelenta pentru indragostiti, care pot trai o perioada de care-si vor aminti cu placere mult timp de-acum inainte, excelenta pentru cei care au o relatie mai veche, fiindca au prilejul sa o poata relansa.

Aceasta configuratie este foarte buna, in general, pentru explorarea sexualitatii, care poate sa releveze noi fatete si noi resurse de delectare.

Cariera si bani
Prin viata ta profesionala trece un curent favorabil. Marte, Jupiter si Pluto, la care se adauga si Venus, conlucreaza pentru a te ajuta sa-ti atingi obiectivele.

Nu este foarte usor. Nici nu are cum, cat timp Saturn se afla inca in casa carierei. Dar unele lucruri incep sa se miste destul de bine. Poti avea reusita in activitatile educative, in cele creative sau artistice, in cele legate de divertisment.

Strainii si strainatatea, cultura, studiul si spiritualitatea pot sa-ti aduca satisfactii, dar dupa invingerea in prealabil a unor obstacole sau amanari.

Luna martie 2012 este foarte propice promovarii propriei imagini, a talentelor si productiilor tale. Te ajuta, in general, sa te prezinti intr-o lumina buna si sa valorifici oportunitatile, fiindca te poate plasa la locul potrivit in momentul potrivit pentru a culege anumite beneficii.
Financiar, nu se intrevad probleme deosebite.

Sanatate si moral
Te afli intr-o forma foarte buna. Gata de dans, de sala, de sport, de excursii, de expeditii indraznete. Gata de distractii, in general, cu un tonus de zile mari.

Totusi, in martie 2012 este de preferat sa nu comiti imprudente. Exista o expunere la incidente diverse, la probleme care apar pe neasteptate. Fereste-te mai ales de accidentarile domestice, dar nu numai!

Sfatul eAstrolog.ro
Comunica mai mult si foloseste-ti abilitatea de a convinge!

сайтазайти вконтакт через анонимайзер

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22937 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

1 Comment

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*