Adrian Mutu în vizită la Consiliul Județean Alba, la “prietenul lui drag.”

Fostul internațional român Adrian Mutu a fost, vineri, 29 septembrie 2017, într-o vizită la…Consiliul Județean Alba. “Briliantul” nu a venit, desigur, cu probleme administrative ci să-l vadă pe vicepreședintele instituției, Alin Cucui.

“Cu prietenul meu drag”, este textul pe care Mutu l-a alăturat fotografiei în care apare alături de vicele de la CJ Alba și pe care a postat-o pe o rețea de socializare.

Contactat de www.proalba.ro, Alin Cucui a oferit mai multe detalii: ”Suntem prieteni vechi, a venit să vadă unde lucrez și mi-a dat și invitația la nuntă.”

Potrivit libertatea.ro, “Adrian şi Sandra Mutu sunt în plină pregătire de nuntă. Cei doi își vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu şi o să-şi creştineze și băieţelul, pe micuțul Tiago (6 luni). În ciuda timpului limitat, din cauza problemelor de la Dinamo și a faptului că a discutat cu FRF posibilitatea de a lucra alături de noul selecționer Cosmin Contra, Adi trebuie să pregătească nunta și botezul. Acestea vor avea loc pe 15 octombrie, în două locații diferite.”

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui, a mai precizat, pentru www.proalba.ro, că a discutat cu Adrian Mutu despre posibilitatea ca acesta să fie prezent, la finalul anului, la Gala Sportului Județean, eveniment care se va desfășura la Alba Iulia. “Am vorbit cu Adrian pe această temă și va veni”, a conchis Alin Cucui.

Despre Redacția ProAlba 30149 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*