Adrian Man (Teiuș) și Alexia Mihăilă (Aiud), vicecampioni naţionali la dans sportiv

Brașovul a găzduit, în perioada 21-22 octombrie 2017, Campionatul Naţional de Dans Sportiv pe clase valorice, un campionat care a reuṣit să strângă la strart peste 630 de perechi. Județul Alba a ieṣit în evidenţă prin sportivii clubului Top Dance 2007, perechea Adrian Man (Teiuș)-Alexia Mihăilă (Aiud), la categoria de vârstă 16-18 ani, secțiunea dansurilor standard. Numărul impresionant de perechi, valoarea lor ṣi importanţa acestui concurs, fac ca acest rezultat de excepţie să claseze Alba între zonele de seamă ale dansului sportiv românesc. Astfel, Clubul Top Dance 2007 se mândrește cu cel de-al IV-lea titlu de vicecampioni naţionali.

În cadrul campionatului naţional, din partea clubului Top Dance 2007, s-au mai remarcat Daniel Opricean – Iadira Nandrea – loc 9; Dragoş Han – Larisa Muntean – loc 10; Raul Bârlog – Roxana Graur – loc 10; Alex Oltean – Laura Cristea – loc 11 si Adrian Opriţa – Raluca Polhac – loc 14.

“Au fost câteva rezultate de excepție, obținute de dansatorii mei, in acest an competitional 2017, un numar impresionant de peste 100 de clasari pe podium. Astfel, acest rezultat obtinut, in cadrul Campionatul National de Clase, ne aseaza alaturi de elita cluburilor de dans sportiv din Romania, 4 titluri de vicecampioni nationali: 2014, 2015, 2016, 2017. Este al patrulea an consecutiv in care reusim sa fim singurul club din judet care sa afla an de an pe podium in cadrul Campionatului National de Dans Sportiv.  Sunt extrem de mandru de reusitele noastre, Top Dance 2007, fiind un club unit, cu dansatori de nivel inalt. Impreuna reusim, prin munca si perseverenta, sa tinem pasul cu orasele si cluburile mari din aceasta tara. Suntem un club nou, dar ambitios si faptul ca echipa noastra functioneaza ca o familie ne-a adus in postura frumoasa de a ne face remarcati la nivel national. Le multumesc pentru munca, determinare si ambitite sportivilor si pentru incredere si sustinere parintilor acestor dansatori, tuturor partenerilor si sponsorilor. Felicitari intregii echipe Top Dance 2007!”, a spus antrenorul Alin Roṣa.

 

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17087 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*