Adrian Elecfi a dezvoltat o carmangerie în judeţul Alba iar în 2018 a făcut primul milion de euro. “În spatele cifrelor stă munca.”

Adrian Elecfi a terminat Dreptul în 1996, dar nu a profesat niciodată, pentru că pasiunea din liceu pentru industria alimentară a fost mai puternică, astfel că, în acelaşi an, a decis să investească într-o măcelărie în Alba Iulia, sub brandul Carmangeria Adrian Comserv, devenită, ulterior, Carmangeria Vlade, notează Ziarul Financiar. „Anul trecut vânzările au fost în creştere, o creştere substanţială. De sărbători vânzările s-au dublat faţă de anul precedent. Veniturile au fost mai mari cu 40%, iar cifra de afaceri a depăşit un milion de euro“, spune Adrian Elecfi, fondatorul companiei Adrian Comservice, tot pentru sursa citată. În 2017, firma pe care o deţine a avut o cifră de afaceri de peste 800.000 de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor.

“În spatele cifrelor stă munca. Iar în spatele rezultatelor oamenii nostri, adică voi. Cei care ați apreciat pasiunea noastră și calitatea nenegociabilă a fiecărui produs marca Vlade. Iar pentru asta va multumim, tuturor și fiecăruia în parte, de la clienții corporate până la gospodinele care nu au vrut decât să își amintească gustul adevărat al cărnii și mezelurilor ardelenești, așa cum îl știau din copilărie, de la bunici si, pornind de la el, să știe ce pun pe masă și in pachetelul de școală al celor dragi. Vă multumim, încă o data, tuturor!”, se arată pe pagina de Facebook a companiei.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18882 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*