Acțiune de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor în Municipiul Aiud

Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local Aiud va demara în data de 29.07.2020, între orele 21:00 – 01:00, o acțiune de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor, în parcul municipal și în zonele verzi din cartierele municipiului Aiud. Dezinsecția se va face cu o firmă specializată.

Pe întreaga perioadă a efectuării tratamentelor este STRICT INTERZIS accesul populației în locațiile în care se acționează și se recomandă evitarea acestor locuri pentru 24 de ore. În scopul protejării familiilor de albine, producătorul substanței recomandă menținerea acestora în stup pe o perioadă de 24 de ore.

Substanța folosită este K-othrine. Aceasta combate toate insectele dăunătoare generatoare de disconfort din igiena publică, dar se recomandă în special în tratamentele de combatere a insectelor zburătoare precum: țânțari, muște, molii, viespi. Substanța va fi aplicată cu moto-pompe portabile.

Informații suplimentare se obțin de la sediul SPAPL Aiud, situat pe str. Tribun Tudoran, nr. 9 sau la numărul de telefon 0258/861 593.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22074 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*