Acţiune caritabilă a PES Activists Alba în comuna Şona

Preşedintele PES activists România, Victor Negrescu, a fost prezent sâmbătă, 11 august 2018, în comuna Şona din judeţul Alba, unde a donat materiale de construcţii, haine şi aparatură electrocasnică unei familii care şi-a pierdut o parte din casă în urma indundaţiilor de la începutul lunii iulie.

„Acum câteva săptămâni am fost la inundațiile ce au afectat grav comuna Șona. Am întâlnit aici o familie tânără, serioasă, cu doi copii mici, care și-a pierdut o parte din casă. Am promis atunci că o să revenim, pentru că dincolo de ceea ce pot face autoritățile contează și ce poate face fiecare dintre noi. Ca urmare a campaniei #ZâmbetulDeSărbători, PES activists România, prin PES Activists Alba s-a mobilizat și a dat o mână de ajutor acestei familii. A nu-i uita pe cei de lângă noi şi a fi atenţi la nevoile semenilor noştri este un gest de normalitate şi le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru dăruire şi implicare“, a declarat Victor Negrescu.

Lansată în urmă cu patru ani, la iniţiativa preşedintelui PES activists România, campania #ZambetulDeSărbatori a reuşit, prin donaţiile oferite şi proiectele de solidaritate sociale întreprinse, să aducă zâmbetele şi bucuria pe chipurile câtorva sute de familii din toate judeţele ţării.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 18860 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*