Acțiune a poliției și RAR între Aiud și limita cu județul Cluj, pe DN1. Amenzi și permise reținute

Acţiune comună a poliţiştilor Serviciului Rutier  – Biroul Drumuri Naţionale Europene,  Compartimentelor Rutiere din cadrul Poliţiilor Aiud şi Teiuş, precum şi a poliţiştilor Secţiilor de Poliție Rurală Ocna Mureş şi Aiud, in colaborare cu reprezentanții RAR Alba.

La data de 19 octombrie 2017, între orele 07.00 – 11.00, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier – BDNE, Aiud, Teiuş şi Ocna Mureş, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe DN 1, sectorul Aiud – limita județul Cluj, o acţiune ce a avut ca scop reducerea riscului rutier si impunerea unui climat de disciplina in rândul participanților la trafic.

Cu această ocazie au fost aplicate 125 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  43120 lei, din care 97 pentru viteză, 4 pentru depăşire neregulamentară, o sancţiune pentru alcool, 4 pentru defecțiuni tehnice şi alte 19 sancţiuni conform prevederilor OUG 195/2002.

Totodată, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare şi au fost reţinute 5 permise de conducere, dintre care, un permis pentru alcool şi 4 permise pentru depăşire neregulamentară.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 29599 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*