Accident la Sebeș: O tânără de 24 de ani este cercetată pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului

masina politieLa data de 27 iunie 2016, în jurul orelor 09.30, poliţiştii din Sebeş au fost anunţaţi de către reprezentanţi ai spitalului municipal, cu privire la faptul că la urgenţe s-a prezentat o femeie, victima unui accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că V.L., o tânără de 24 de ani, din comuna Cîlnic, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucian Blaga din Sebeş, la intrarea într-o parcare, a surprins-o şi accidentat pe o femeie de 62 de ani, din Răhău, ce se deplasa pe jos. În urma accidentului, victima a suferit leziuni la picioare şi a fost transportă la spitalul din Sebeş de către şoferiţa ce a provocat accidentul, fără ca aceasta să anunţe poliţia despre producerea lui. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Faţă de V.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de  vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 21859 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*