Accident la Arieseni. S-a cerut elicopterul SMURD pentru un copil rănit

Statia de Pompieri Cimpeni a intervenit, vineri, pentru descarcerare si acordare prim ajutor medical in urma unui accident rutier produs pe raza localitatii Arieseni.

Din primele informații este vorba despre trei autoturisme implicate in accident, cu trei victime, din care doua incarcerate, toate constiente. soldat cu 3 victime (o fetita de 7  ani, cu TCC, o femeie de 45 ani, cu durere toracica si bazin si un barbat, cu escoriatii faciale. Primul ajutor la locul accidentului a fost acordat de echipajul SALVAMONT de la Partia Vartop. Echipajul SALVAMONT a fost alertat imediat dupa primirea apelului de catre Dispeceratul medical ISU – SAJ Alba!

Ulterior, ISU Alba a anuntat ca doi copii si doi adulti au fost  transportati la CPU Cimpeni cu o ambulanta SMURD si 2 ambulante SAJ Alba. De asemenea a fost alertat si elicopterul SMURD care a preluat o fetita din Cimpeni. ISU Alba a transmis , spre finalul interventiei, ca in accident au fost implicate trei masini si 11 pasageri. 7 dintre acestia nu au avut nimic de suferit. Cauza accidentului a fost o patrundere pe contrasens.

Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 22616 Articles
Contact: office@proalba.ro | 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*