Accident între Abrud și Câmpeni. O mașină s-a răsturnat din cauza neadaptării vitezei

La data de 4 ianuarie 2018, în jurul orei 18.00, un bărbat de 50 de ani, din comuna Poiana Vadului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 74A, în direcţia Abrud –Cîmpeni, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă spre stânga a pierdut controlul asupra acestuia şi s-a răsturnat în afara carosabilului. În urma accidentului, un tânăr de 26 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni, pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto:

  • Adoptaţi o manieră prudentă de conducere, fără bruscarea comenzilor vehiculelor şi efectuaţi fiecare manevră doar după o temeinică asigurare.
  • Respectaţi regimul legal de viteză întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România.
  • Circulaţi cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, în special când se circulă în coloană. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, se impune şi mărirea distanţei în mers între vehicule.
  • Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!
Redacția ProAlba
Despre Redacția ProAlba 17499 Articles
E-mail: office@proalba.ro Telefon: 0740.430.128

Fii primul care comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*